Verkopen met het IGL-sales concept

IGL-sales is een innovatief concept dat een bewezen succes is voor de koper als de verkoper. Immo Groot Leeuw zal een bezoek- en biedmoment organiseren waarop iedereen langs mag komen, en vrij is om al dan niet een bod te doen. Het is een eenvoudig concept. De vermelde prijs is steeds eer richtprijs.

 

Mag ik mijn pand aanbieden voor IGL-sales?Hoe gaan we te werk?


Kennismaking en gratis schatting

Wij nodigen u zeker eens uit op kantoor om eerst en vooral kennis te maken met elkaar. We luisteren ook graag naar uw plannen en schatten graag de waarde van uw eigendom in.

 

IGL-sales afspraak maken

Wij spreken graag met u een bezoek- en biedmoment af. Dat zal meestal in het weekend of in de avond plaatsvinden zodat kandidaat-kopers zich makkelijk kunnen vrijmaken.

 

Documenten aanvragen, marketingcampagne en professionele foto’s maken

Het commercialiseren van uw pand, het aanvragen van documenten en het maken van de professionele foto’s gebeurt allemaal op één dag. Zodat er geen tijd verloren wordt om uw pand te promoten en op een snelle manier te verkopen.

 

Informeren en bezoeken inplannen van de kandidaat-kopers

Al de bezoeken voor de IGL-sales gebeuren op dezelfde dag. Alle kandidaten komen op het afgesproken uur om het pand te bezoeken. De duur is afhankelijk van het aantal kandidaat-bezoekers.

 

IGL-sales bezoeken

Op de dag van de bezoeken ontdekken de kandidaat-kopers uw eigendom voor de eerste keer. Tijdens de rondleiding zullen ze alle nodige informatie krijgen en kunnen ze al dan niet een bod uitbrengen.


Voordelen voor de verkoper

 

Voordelen voor de koper


Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.