VERKOPEN


UW PAND VERKOPEN MET IMMO GROOT LEEUW


Je woning of onroerend goed verkopen is geen alledaagse en gemakkelijke beslissing. Door verschillende aspecten zoals administratieve verplichtingen klinkt dit ook als een moeilijk proces. Daarom heeft Immo Groot Leeuw de juiste kennis en expertise die de verkoop van uw woning vlot laat verlopen.


Spring even binnen om elkaar beter te leren kennen

Om een concreet beeld te krijgen van de verwachtingen die u hebt bij de verkoop van uw pand, nodigen wij graag onze klanten op het bureau voor een kennismaking. Zodat wij kunnen luisteren naar uw plannen en de aspecten die u belangrijk vindt.

Maak een afspraak!


Gratis schatting van uw pand

Een juiste prijsbepaling is de sleutel tot succes voor verkoop. Een pand verkopen aan een te lage is voor niemand een goede zaak. Een te hoge prijs kan daarentegen zorgen voor het niet verkocht geraken van uw woning. Met haar focus op Sint-Pieters-Leeuw en haar omgeving kan Immo Groot Leeuw zorgen voor de meest conforme marktprijzen.

Vraag een vrijblijvende schatting aan!

 

Traditioneel verkopen of verkopen met een innovatief concept?

Een onroerend goed verkopen kan vanaf nu op verschillende manieren bij IGL. De traditionele verkoop of de IGL-sales. Vele zaken zijn doorslaggevend tot een succesvolle verkoop van uw woning. Ontdek hier alvast ons uniek verkoopconcept.

Verkoopconcept IGL-sales

Het verkoopdossier: Wij zorgen voor een zorgeloze transactie

Bij het verkopen van een woning komt er heel wat papierwerk kijken, ontbrekingen in dit dossier kunnen dan ook de verkoop tegenhouden. Formaliteiten die onze medewerkers met alle plezier op zich nemen. Zodanig dat u zich nergens over hoeft zorgen te maken.

 

Wat u zelf kan doen?

Ook in de verkoop is het gezegde “opgeruimd staat netjes” belangrijk. Een opgeruimde en gezellige woning kan dan ook doorslaggevend zijn tijdens bezoeken met de kandidaat kopers voor uw woning.

 

Professionele vastgoed foto’s

Aantrekkelijke foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Het maken van professionele foto’s zullen weer een sleutel tot succes zijn voor de verkoop van uw woning. Het is de kans om kandidaat-kopers te overtuigen.

Hoe vinden kopers uw vastgoed?

Eens onze medewerkers het volledige verkoopdossier hebben afgerond plaatsen wij het pand op onze website en worden mails verstuurd naar de klanten waarvan uw pand voldoet aan hun eisen. Dankzij een uitgebreide marktanalyse hebben wij ook onze publiciteitsvormen aangepast. Nieuwe panden worden steeds geplaatst op toonaangevende vastgoedwebsites, hierdoor beschikken we over een groter publiek.
Tevens volgen wij uw dossier van nabij op, ten einde efficiënte aanpassingen uit te voeren bij een uitblijvend resultaat.

 

Zo gaan we te werk bij een bezoekaanvraag

Wanneer potentiële klanten zich aanbieden via zowel telefonische als mail aanvragen, nemen onze werknemers contact op voor een afspraak met de klant. Dit kan gebeuren onder begeleiding van onze vastgoedmakelaars of door uzelf. Het bezoeken van een pand is een cruciaal moment. Zorg ervoor dat de bezoeker zich onmiddellijk thuis voelt.

 

Onderhandeling bij een uitgebracht bod

Goed nieuws: een kandidaat-koper heeft een bod gedaan op uw te koop geplaatste woning, wat nu? Elk bod wordt door ons besproken met u, ligt het onder uw verwachtingen dan kan u op ons kantoor beroep doen om dit bod te onderhandelen.

 

Opstellen van een onderhandse verkoopovereenkomst

Bent u akkoord met het uitgebrachte bod? Dan kunnen we de voorlaatste stap nemen bij het verkopen van uw woning. De verkoopovereenkomst is een document dat uw verkoop officieel maakt. Het opstellen van een overeenkomst gebeurt door onze medewerkers zodat u hierover ook geen zorgen hoeft te maken.

 

Opstellen van de notariële akte

Om een verkoop definitief af te ronden moet er een notariële akte opgesteld worden. Deze wordt opgesteld in samenwerking tussen uw notaris en de notaris van de koper. Een sleutel moment want na de ondertekening van de akte worden de sleutels overhandigd en ontvangt u de koopsom.

 

Pand verkocht? Wij zeggen geen vaarwel maar wel tot ziens

Heeft u in de toekomst nog nood aan onze diensten, dan ontvangen wij u graag op het kantoor. Immo Groot Leeuw staat namelijk al meer als 40 jaar dagelijks klaar om haar diensten te verlenen aan u.