VERHUREN

WONING VERHUREN BIJ IMMO GROOT LEEUW? 

Wilt u een pand verhuren? Immo Groot Leeuw biedt U dan ook de nodige troeven om een goed verhuur te realiseren. Uw pand is in handen van professionele makelaars.

 

Waarom verhuren met Immo Groot Leeuw? 

 

Correcte waardebepaling van uw eigendom

Door onze focus op Sint-Pieters-Leeuw en jarenlange kunnen wij de meest conforme en realistische marktprijzen garanderen.

Het plaatsen van affiches ter plaatse

In samenspraak met de verhuurder beschikken wij over een affiche circuit waarbij affiches worden geplaatst op de eigendom. De fysieke aanwezigheid van dit promotiemiddel bevordert de mond-tot-mondreclame, wat in vele gevallen zorgt voor een snellere en succesvollere verhuur. 

Plaatsing van uw onroerend goed op diverse portaalwebsites

Via digitaal marktonderzoek hebben wij besloten de verspreiding van onze aangeboden panden via digitale fora te laten verlopen, hierdoor beschikken we over een groter bereik aan potentiële huurders voor uw eigendom, alsook betere data om de populariteit van uw pand te kunnen monitoren.

Persoonlijke uitnodiging en begeleiding van potentiële klanten door onze makelaars

Door meer dan 40 jaar ervaring in de branche kunnen wij de meest gepaste professionele begeleiding bieden aan potentiële klanten doorheen het hele verhuurproces. Potentiële klanten worden bij ons verwelkomt op het bureau voor een gesprek.

Mailing aan klantenbestand


Dankzij een uitgebreide database beschikken wij over een mailingsysteem waardoor nieuwe panden die voldoen aan de vooropgestelde zoekcriteria automatisch worden verstuurd in mail naar de klanten die zich hiervoor hebben aangemeld.

 

Verdere opvolging betreffende huurdersverzekering, doorlopende opdrachten, water, elektriciteit, gas, enz. worden door ons kantoor bemiddeld

Immo Groot Leeuw bestaat niet enkel uit makelaars, maar ook uit een team van professionele administratief bedienden. Deze personen maken ook juridisch correcte verhuurcontracten, hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de administratieve zaken tijdens de verhuur van uw eigendom.

 

Alle onderzoeken naar solvabiliteit bij de verhuring

Door middel van solvabiliteitsanalyses kijken onze makelaars naar de financiële haalbaarheid van de potentiële klanten. Dit zorgt ervoor dat wij een overzichtelijk beeld krijgen van de kandidaten van uw woning.

 

Referentielijst van tevreden klanten

Klanttevredenheid is een van de topprioriteiten bij Immo Groot Leeuw, daarom zijn wij steeds op zoek naar puntjes waar wij in kunnen verbeteren als bedrijf. De recensies die wij ontvangen van de klanten worden geanalyseerd door ons team en op basis van deze analyse trachten wij ons zoveel mogelijk te verbeteren.

 

Rechtsbijstandspakket Immo Groot Leeuw

Ondervindt u enkele problemen met huurders of andere zaken? Geen probleem. Ook hiervoor beschikt Immo Groot Leeuw over de nodige maatregels. bij problemen met uw eigendom kan u bij ons terecht voor een onderhoudend gesprek, ook werken wij samen met een advocatenkantoor dat u bijstand biedt indien nodig.

 

Begeleiding van A tot Z

Immo Groot Leeuw neemt het volledig verhuurproces in handen, van het zoeken naar een geschikte huurder alsook de administratieve afhandeling van alle noodzakelijke attesten die noodzakelijk zijn voor een verhuur tot en met de registratie van het huurcontract.
Hierdoor kan u als eigenaar zorgeloos achteruit leunen tijdens het volledige proces.

Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.