IGL bestaat 45 jaar en viert dit met een uniek gebaar!


Sluit in 2024 een rentmeesterschapscontract af met Immo Groot Leeuw en krijg de eerste verhuring gratis.

Vier samen met ons het 45-jarig jubileum van Immo Groot Leeuw! Ter ere van deze bijzondere mijlpaal, bieden wij een exclusieve promotie voor onze toekomstige en trouwe klanten. Sluit in 2024 een rentmeesterschapscontract met ons af en profiteer van onze speciale aanbieding: ontvang de eerste verhuring van uw pand geheel gratis.

Bij Immo Groot Leeuw begrijpen we dat het beheer van een vastgoedportefeuille vandaag de dag een complexe uitdaging is, vanwege veranderende wetgeving, het belang van duurzaamheid en de wens naar hoog wooncomfort. Daarom zetten we ons in voor een duurzaam beheer dat zowel voor eigenaar als huurder voordelig is, en wat op lange termijn een solide rendement oplevert.

Ons team van vastgoedexpert, met onder meer een vastgoedmakelaar met ruim 30 jaar ervaring en een ingenieur-architect staat klaar om op drie kerngebieden ondersteuning te bieden: bouwtechnisch, financieel en juridisch beheer. Of het nu gaat om het opfrissen van uw pand volgens de laatste ecologische normen of het discreet doorstorten van huurgelden, wij zorgen voor een oplossing op maat.

Deze unieke promotie geldt voor elk nieuw rentmeesterschapscontract dat in 2024 bij ons wordt afgesloten, met een minimale duur van drie jaar. Let op: deze actie is alleen geldig voor woonhuizen gelegen in België die voldoen aan de actuele woonkwaliteitsnormen. Door deel te nemen aan deze promotie, geniet u niet alleen van onze deskundige service, maar draagt u ook bij aan een duurzamer vastgoedbeheer.

Grijp deze kans om deel uit te maken van onze 45-jarige geschiedenis en laat ons samen bouwen aan een rendabele toekomst. Sluit u aan bij Immo Groot Leeuw en laat uw vastgoed voor u werken.Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.

Promotievoorwaarden: Gratis verhuur bij rentmeesterschapscontract

Deze promotie wordt georganiseerd door Immo Groot Leeuw BV, hierna genoemd 'Organisator'


I. De promotie is geldig voor alle nieuwe rentmeesterschapscontracten die op het kantoor van de organistor worden afgesloten tussen 01 januari 2024 tot 31 december 2024.
II. Duur: De promotie is uitsluitend geldig voor rentmeesterschapscontracten aangegaan voor een minimale duur van drie (3) jaar met de Organisator.

III. Toepasselijkheid: Deze promotie is uitsluitend van toepassing op woonhuizen, Andere soorten vastgoed, zoals commerciële of industriële panden zijn uitgesloten.
IV. Eligibiliteit: De promotie is uitsluitend geldig voor woning gelegen in België die voldoen aan de geldende woonkwaliteitsnormen zoals bepaald door de bevoegde overheden waar de woning gelegen is.

V. Bij het afsluiten van het rentmeesterschapscontract onderschrijft de opdrachtgever tevens een rechtsbijstandverzekering.
VI. Promotieaanbod: In aanmerking komende klanten ontvangen één (1) gratis verhuurservice voor het pand dat onderwerp is van het rentmeesterschapscontract. Deze gratis huurperiode zal toegekend worden bij de eerste (her)verhuur van het pand.
VII. Uitsluiting van aansprakelijkheid: De organisator is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit deelname aan de promotie, behalve in gevallen van opzet of grove schuld van de Organisator.
VIII. Wijziging en beëindiging: De organisator behoudt zich het recht om de promotievoorwaarden te wijzigen of de promotie vroegtijdig te beëindigen. Eventuele wijzigingen of de beëindiging van de promotie zal duidelijk gecommuniceerd worden aan de deelnemers.
IX. Toepasselijk recht en bevoegde rechter: Op deze promotievoorwaarden is het Belgisch recht van toepassing. Geschillen voortvloeiend uit deze promotievoorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Brussel?

X. Door deelname aan deze promotie verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.