IMMO GROOT LEEUW

WIJ ZORGEN VOOR UW THUIS!

Welkom op de website van Immo Groot Leeuw.

Sinds 1979 is Immo Groot Leeuw uw betrouwbare partner voor vastgoed. Of u nu een huurpand zoekt of uw droomwoning wilt (ver)kopen, IGL begeleidt u door het gehele proces met als doel een succesvolle transactie waarbij elke partij tevreden is.

Als lokaal en gemotiveerd familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en professioneel advies op maat, waardoor wij langdurige relaties met onze klanten onderhouden. Omwille van deze vertrouwensband mogen wij ons inmiddels uitroepen tot één van de langst bestaande vastgoedkantoren in de regio.

Kortom, heb je een vraag in verband met vastgoed in de streek van Sint-Pieters-Leeuw, neem dan contact met ons op, kijk even rond op de website en wij bezorgen jou het antwoord op je vraag!


Aanbod

Aanbod

Op zoek naar een woning, een appartement, villa of misschien een loft te koop of te huur in Sint Pieters Leeuw, Ruisbroek, Vlezenbeek, Oudenaken, Zuun, Negenmanneke of omgeving? Bekijk dan hier ons uitgebreid aanbod vastgoed in het Pajottenland en Brussel.

Niet gevonden wat U zocht? Dan kan U zich hier ook éénvoudig inschrijven op onze gepersonaliseerde nieuwsbrief. 
Heeft u nog hulp nodig? Dan staan onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar bij het vinden van uw geknipte woning!


Lees meer
Schattingen

Schattingen

Een grondige analyse uitvoeren voor een nauwkeurige en realistische schatting van onroerend goed is zeer belangrijk in het bereiken van een maximale verkoopprijs. Het is dan ook van cruciaal belang bij het vaststellen van een realistische verkoop- of huurprijs en wordt uitgevoerd op basis van de locatie, grootte, bouwkwaliteit en de huidige vastgoedmarkt. Hoewel een schatting geen exacte wetenschap is en afhankelijk is van verschillende variabelen, zorgt Immo Groot Leeuw met zijn jarenlange ervaring binnen de streek voor nauwkeurige en realistische schattingen van uw pand.

Lees meer
Verkoop

Verkoop

Wenst u het maximum te halen uit het verkopen van uw pand? Dan is Immo Groot Leeuw uw ideale partner met zijn persoonlijke en professionele aanpak bij de verkoop van uw vastgoed. Met maar liefst 44 jaar ervaring, uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en de beste strategieën voor een succesvolle verkoop, kunt u rekenen op een vlotte en correcte afhandeling van uw verkoop. Wij staan voor uw belangen en bieden een zorgeloze verkoopervaring.
Vertrouw op Immo Groot Leeuw voor een succesvolle en persoonlijke verkoopervaring!


Lees meer
Verhuur

Verhuur

Immo Groot Leeuw biedt een unieke en persoonlijke aanpak voor de verhuur van uw pand. Met uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en jarenlange ervaring, helpen wij u bij het bepalen van een correcte verhuurprijs en het vinden van de ideale huurder. Wij zorgen voor een efficiënte en professionele aanpak tot en met de plaatsbeschrijving en registratie, waarbij we samen met u zorgen voor een aantrekkelijke presentatie op verschillende platformen en een zorgvuldige screening van huurders. Wacht niet langer voor je zorgeloze en succesvolle (ver)huurervaring bij Immo Groot Leeuw!

Lees meer
Rentmeesterschap

Rentmeesterschap

Bent u als vastgoedeigenaar opzoek naar een unieke rentmeesterschap service voor een professionele en op maat gemaakte vastgoedbeheerder? Dan bent u op het juiste adres!

Met onze jarenlange ervaring in vastgoedbeheer zorgen wij voor een vakkundig en efficiënt beheer van uw vastgoedportefeuille. Wij selecteren zorgvuldig huurders, regelen de financiële zaken en zorgen voor professioneel onderhoud van uw panden.

Vertrouw op Immo Groot Leeuw voor betrouwbaar en zorgeloos vastgoedbeheer met een maximaal rendement!


Lees meer
Verzekeringen

Verzekeringen

Bij Immo Groot Leeuw gaan we verder dan enkel het afsluiten van verzekeringen. Onze verzekeringsexperts hebben een grondige kennis van de verschillende verzekeringsproducten en werken samen met klanten om de juiste dekking te vinden die past bij hun specifieke behoeften.

We bieden een persoonlijke aanpak, een continue ondersteuning bij schadeclaims en wijzigingen in de polis. Onze missie is om de risico’s tegen te gaan en de veiligheid en bescherming van uw eigendommen te garanderen!


Lees meer
Syndicus

Syndicus

Bent u op zoek naar een syndicus? Dan brengen wij u graag in contact met onze zustermaatschappij Synbuilding.

Gezien de specifieke eisen op bouwtechnisch, juridisch en financieel gebied heeft Synbuilding zich sinds gespecialiseerd om net dat stapje verder te gaan in gebouwbeheer.

Onze syndicusdiensten zijn specifiek ontworpen om te ontzorgen, zorg te dragen voor het dagelijkse beheer en onderhoud van het gebouw. Wat ons betreft is een proactieve benadering het antwoord op een succesvol beheer! 


Lees meer
Vacatures

Vacatures

Ben jij een gepassioneerde vastgoedexpert en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan is IGL op zoek naar jou!

Als gerenommeerd makelaarskantoor zijn wij op zoek naar een ambitieuze en klantgerichte vastgoedmakelaar om ons team te versterken. Bij IGL krijg je de kans om te werken in een dynamisch en hecht team, waarbij je kunt rekenen op persoonlijke ondersteuning en professionele ontwikkeling.

Wil jij jouw expertise inzetten voor ons succesvolle makelaarskantoor? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons team!


Lees meer
Corentin Houtmeyers
Corentin Houtmeyers
Beheerder
BIV 509 370
+32 2 215 63 96
Morgane Houtmeyers
Morgane Houtmeyers
Beheerder
BIV 512 562
+32 2 331 16 80
Anouchka De Ridder
Anouchka De Ridder
Verantwoordelijke Verhuur
+32 2 331 10 99
Jean-Claude Houtmeyers
Jean-Claude Houtmeyers
Oprichter
BIV 205 947
+32 2 215 63 96
Gaston
Gaston
Mascotte
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 205 947 (Erkend in België) - Jean-Claude Houtmeyers
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 509 370 (Erkend in België) - Corentin Houtmeyers
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512 562 (Erkend in België) - Morgane Houtmeyers
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)