woning verkopen of verhuren?

Weet u het niet goed, verkopen of verhuren van uw woning of appartement? Immo Groot Leeuw helpt u graag een goede keuze te maken.

IMMO GROOT LEEUW biedt U dan ook de nodige troeven om een goede verkoop of verhuur te realiseren. 

 

Waarom voor Immo Groot Leeuw kiezen? 

 

Correcte waardebepaling van Uw eigendom
Door onze focus op Sint-pieters-Leeuw kunnen wij de meest conforme en realistische marktprijzen garanderen.
 
Het plaatsen van affiches ter plaatse

In samenspraak met de verkoper beschikken wij over een affichecircuit waarbij affiches worden geplaatst op de eigendom. De fysieke aanwezigheid van dit promotiemiddel bevordert de mond-tot-mondreclame, wat in vele gevallen zorgt voor een snellere en succesvollere verkoop 

Plaatsing van uw onroerend goed op diverse portaalwebsites

Via digitaal marktonderzoek hebben wij besloten de verspreiding van onze aangeboden panden via digitale fora te laten verlopen, hierdoor beschikken we over een groter bereik aan potentiële klanten voor uw eigendom

Persoonlijke uitnodiging en begeleiding van potentiële klanten door onze makelaars

Door meer dan 40 jaar ervaring in de branche kunnen wij de meest gepaste professionele begeleiding bieden aan potentiële klanten doorheen het hele verkoop- of verhuurproces. Potentiële klanten worden bij ons verwelkomd op het bureau voor een gesprek.

Mailing aan klantenbestand

Dankzij de digitale evolutie beschikken wij over een mailingsysteem waardoor nieuwe panden die voldoen aan de vooropgestelde zoekcriteria automatisch worden verstuurd in mail naar de klanten die zich hiervoor hebben aangemeld.

Alle administratie met notaris, banken, maatschappijen voor water, elektriciteit, gas, enz. worden door ons kantoor bemiddeld

Immo Groot Leeuw bestaat niet enkel uit makelaars, maar ook uit een team van professionele administratief bedienden. Deze personen maken ook juridisch correcte verkoops- verhuurcontracten,hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de administratieve zaken tijdens de verkoop- of verhuur van uw eigendom.

Alle onderzoeken naar solvabiliteit bij de verhuring en bij wederverkoop, de terugvorderbare registratie-rechten of B.T.W.

Door middel van solvabiliteitsanalyses kijken onze makelaars naar de financiële haalbaarheid van de potentiële klanten. Dit zorgt ervoor dat wij een overzichtelijk beeld krijgen van de kandidaten van uw woning.

Opstellen van huurcontracten met indexatiedienst

Het administratief team van Immo Groot Leeuw zorgt voor juridisch correcte huurcontracten met een indexatiedienst, dit houd in dat de huur 1 maal per jaar geïndexeerd kan worden op de verjaardagsdatum van de inwerkingtreding van het contract.

Referentielijst van tevereden klanten

Klanttevredenheid is een van de topprioriteiten bij Immo Groot Leeuw, daarom zijn wij steeds op zoek naar puntjes waar wij in kunnen verbeteren als bedrijf. De recensies die wij ontvangen van de klanten worden geanalyseerd door ons team en op basis van deze analyse trachten wij ons zoveel mogelijk te verbeteren.

Rechtsbijstandspakket Immo Groot Leeuw

Ondervindt u enkele problemen met huurders of andere zaken? Geen probleem. Ook hiervoor beschikt Immo Groot Leeuw over de nodige maatregels. bij problemen met uw eigendom kan u bij ons terecht voor een onderhoudend gesprek, ook werken wij samen met een advocatenkantoor dat u bijstand bied indien nodig.

Aanvraag van de verschillende attesten o.a. EPC, elektrische keuring, bodemattest, kadastrale attesten enz

Immo Groot Leeuw neemt het volledig verhuurproces in handen, van het zoeken naar een geschikte huurder tot en met de administratieve afhandeling van alle noodzakelijke attesten die noodzakelijk zijn voor een verkoop of verhuur. Hierdoor kan u als eigenaar zorgeloos achteruit leunen tijdens het volledige proces.