IGL-sales

Verkopen met het IGL-sales concept

IGL-sales is een innovatief concept dat een bewezen succes is voor de koper als de verkoper. Immo Groot Leeuw zal een bezoek- en biedmoment organiseren waarop iedereen langs mag komen, en vrij is om al dan niet een bod te doen. De vermelde prijs is steeds een richtprijs.

 

Mag ik mijn pand aanbieden voor IGL-sales?

IGL-sales worden toegepast op panden dat nog niet eerder op de vastgoedmarkt hebben gestaan om een maximaal momentum op te wekken.

 

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking en gratis schatting

Wij nodigen u zeker eens uit op kantoor om eerst en vooral kennis te maken met elkaar. We luisteren ook graag naar uw plannen en schatten graag de waarde van uw eigendom in.

 

IGL-sales afspraak maken

Wij spreken graag met u een bezoek- en biedmoment af. Dat zal meestal in het weekend of in de avond plaatsvinden zodat kandidaat-kopers zich makkelijk kunnen vrijmaken.

 

Documenten aanvragen, marketingcampagne en professionele foto’s maken

Het commercialiseren van uw pand, het aanvragen van documenten en het maken van de professionele foto’s gebeurt allemaal op één dag. Zodat er geen tijd verloren wordt om uw pand te promoten en op een snelle manier te verkopen.

 

Informeren en bezoeken inplannen van de kandidaat-kopers

Al de bezoeken voor de IGL-sales gebeuren op dezelfde dag. Alle kandidaten komen op het  afgesproken uur om het pand te bezoeken. De duur is afhankelijk van het aantal kandidaat-bezoekers.

 

IGL-sales bezoeken

Op de dag van de bezoeken ontdekken de kandidaat-kopers uw eigendom voor de eerste keer. Tijdens de rondleiding zullen ze alle nodige informatie krijgen en kunnen ze al dan niet een bod uitbrengen.

 

Voordelen voor de verkoper

  • Uw woning moet enkel tijdens het foto-moment en het bezoekmoment piekfijn in orde gebracht worden.
  • Het verkopen van uw pand verloopt heel vlot.
  • Uw pand krijgt alle aandacht op onze website, alle toonaangevende websites en diverse media.
  • Uw woning wordt aan de hoogste marktprijs verkocht.

 

Voordelen voor de koper

  • Uw droomwoning gaat niet zomaar aan jou voorbij wanneer je eens een weekje niet gesurft en gezocht hebt.
  • Je krijgt voldoende tijd op voorhand om het nodige advies in te winnen over de woning, naar de bank te gaan, een aannemer of architect te contacteren.
  • Indien je dat wenst kan je een bod doen volgens jouw mogelijkheden en wat het jou waard is. Een bod doe je onder gesloten omslag.